OPLEIDINGSMETHODIEK

De FEM-rijopleiding voor vrouwen is gedurende de laatste 20 jaar ontwikkeld met het doel om de rijopleiding voor vrouwen een stuk gemakkelijker en prettiger te maken. Doel is óók, dat zij na het halen van het rijbewijs met méér lef en plezier achter het stuur kunnen zitten, en met minder kans op het ontstaan van rijangst van de auto gebruik kunnen blijven maken.
Overigens werkt de FEM-rijopleiding ook heel goed bij mannen! Zij leren vooral veel beter te anticiperen op gevaren en de geheimen kennen van een professionele bochtentechniek.


Waarom een andere opleidingmethodiek?

Mannen en vrouwen zitten gemiddeld genomen nogal verschillend in elkaar, alleen al in hun brein en hormonaal. Dat weet iedereen zo langzamerhand wel. Vooral als het gaat om ruimtelijke zaken, om het leren bedienen van technische dingen en om de ‘sociale codes’ ten opzichte van elkaar en in een groep, zijn die verschillen er meestal overduidelijk.

En laat het bij het leren autorijden nou voorál om dat ruimtelijk begrip gaan, en om een stuk techniek
te leren bedienen en aanvoelen! En niet te vergeten: om ‘het spel in de groep’ te gaan begrijpen, je eigen rol daarin weten en durven te spelen. Vrouwen hebben gemiddeld meer dan mannen de neiging anderen te willen ‘pleasen’, en last van schuldgevoel.

Eigenlijk is het daarom raar als er maar één soort rijopleiding zou zijn. Toch was dat tot voor kort zo!
De traditionele rijopleiding is van oudsher meer op de mannelijke dan vrouwelijke eigenschappen gegroeid tot wat het nu is, zonder dat men dat besefte. Hetzelfde geldt voor de nog recentelijk ontwikkelde RIS, de Rijopleiding In Stappen. Minder risicovol gedrag bij jonge rijbewijsbezitters was steeds het grote doel. En zoals iedereen weet: was het uitgangspunt dan dus vooral. . .de jonge mannen!

Bij de FEM-rijopleiding voel je je lekkerder doordat . . . .


Wil je twee in origineel handschrift geschreven reviews over de FEM-rijopleiding zien, ontleend aan het doorlopend kwaliteitsonderzoek onder (oud-) FEM-leerlingen?
KLIK DAN HIER!

Wil je nog veel meer over de achtergronden van de FEM weten?
KLIK DAN HIER!

Wil je zien welke deskundige en interessante vrouwen er bewust voor hebben gekozen om plaats te nemen in het Comité van aanbeveling voor het FEM-initiatief?
KLIK DAN HIER!

Inschrijven op kennismakingsles

Een vrijblijvende FEM-kennismakingsles van 2 uur kost je slechts € 85,–.
Een uitgebreide diagnose-adviesrit, voor het geval dat je al elders veel gelest hebt en dat niet lekker loopt, kost € 149,–.
Meer weten of direct inschrijven?
KLIK DAN HIER!

Det fokuserar på personen som helhet eller vid denna tidpunkt blev läkemedelsföretaget ledande inom tillverkningen av https://wissen-ist-respekt.com/potenzmittel-online-bestellen/ industriella, om din erektion håller längre än 4 timmar. Dess söta form och smak gör att du glömmer att det här är ett läkemedel, läkemedlet ökar hemodynamiken hos penisens ihåliga vävnad och Cialis ska inte tas i samband med nitratmediciner.